top of page

EEN PRACHTIGE EN VERZORGDE TUIN, DANKZIJ CANAJ TUINEN IN SCHOTEN

EEN PRACHTIGE EN VERZORGDE TUIN, DANKZIJ CANAJ TUINEN IN SCHOTEN

UW TUINEXPERT VOOR TUINONDERHOUD IN SCHOTEN

divider

Het is van groot belang dat uw tuin het hele jaar door beschermd blijft tegen weersomstandigheden en andere externe invloeden. Net daarom moet u vertrouwen op Canaj Tuinen in Schoten. Canaj Tuinen maakt uw tuin klaar voor elk seizoen. Deze tuinexpert staat in voor alle onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin.

Verticuteren, bemesten en snoeien tijdens het voorjaar

Snoeien van hagen en vormbomen tijdens de zomerperiode

Uw tuin winterklaar maken tijdens het najaar

Als jong en dynamisch bedrijf staat Canaj Tuinen in voor alles wat met tuinonderhoud heeft te maken, inclusief het afrijden van het gazon en aanplantingen. Canaj Tuinen levert ook zelf de planten. Hierbij rekent u sinds kort ook gewoon op 6% btw, waardoor het niet langer nodig is om zelf uw planten aan te schaffen in een speciaalzaak.

VAN TUINRENOVATIE TOT TUINAANLEG IN SCHOTEN EN OMGEVING

divider

Canaj Tuinen staat in voor de volledige aanleg van uw tuinen, van het aanplanten en leggen van uw gazon tot de verdere beplantingen. Hiervoor werkt Canaj Tuinen met verschillende tuinarchitecten samen, waardoor u steeds rekent op een prachtig resultaat. Deze tuinexpert voert ook de nodige verhardingswerken uit en plaatst omheiningen in draad en hout. Voor de bouw van een aantal tuinconstructies rekent u ook gewoon op de expertise van Canaj Tuinen. Daarnaast staat Canaj Tuinen klaar voor uw tuinrenovatie. Want zowel voor kleine als grote projecten staat dit bedrijf voor u klaar.

aanleg tuinen

ZOEKT U EEN ECHTE TUINEXPERT VOOR TUINAANLEG, TUINONDERHOUD OF TUINRENOVATIES IN DE BUURT VAN SCHOTEN? CONTACTEER DAN CANAJ TUINEN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE.

UW TUINEXPERT IN SCHOTEN EN OMGEVING

divider

Hoewel Canaj Tuinen gevestigd is in Schoten, verplaatst hij zich graag naar uw tuin in de ruime omgeving van Schoten. Canaj Tuinen is dan ook niet alleen uw partner in Schoten, maar ook in Wijnegem, Schilde, Sint-Job-in-‘t-Goor, Gooreind, Brasschaat, Kapellen en Ekeren. Canaj Tuinen komt graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken.

bottom of page