top of page

TERRASAANLEG DOOR CANAJ TUINEN IN SCHOTEN

EEN PRACHTIG TERRAS VOOR EEN EXTRA GEZELLIGE TUIN, DANKZIJ CANAJ TUINEN

divider

Comfort in de tuin creëren kan op vele manieren, maar een professioneel aangelegd terras is toch wel een van de belangrijkste elementen die daaraan bijdragen. Canaj Tuinen in Schoten plaatst prachtige en duurzame terrassen in uiteenlopende materialen en stijlen. Van natuursteen tot strakke en moderne betontegels of keramische tegels, bij Canaj Tuinen kiest u telkens voor een vakman aan een correcte prijs. Hierbij staat Canaj Tuinen ook in voor de nodige grondwerken en het aanleggen van tuinpaden, waardoor u voor een extra scherpe prijs op een totaalpakket mag rekenen.

Aanleg terras in natuursteen, keramische- of betontegels

Inclusief aanleg tuinpaden en afwerking

Inclusief grondwerken

TERRASRENOVATIE DOOR CANAJ TUINEN IN SCHOTEN

divider

Heeft u een oud terras waarvan er delen zijn verzakt? Dan is het vaak het beste om het terras uit te graven en de grondwerken opnieuw uit te voeren. Dit doet Canaj Tuinen voor u. Uiteraard staat Canaj Tuinen vervolgens ook in voor de terrasaanleg. Gaat het slechts om beperkte schade aan uw terras? Dan komt Canaj Tuinen graag bij u langs om kleine terrasherstellingen uit te voeren.

renovatie terras

ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE OVER DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN? CONTACTEER DAN CANAJ TUINEN TE SCHOTEN.

ONDERHOUD VAN UW TERRAS

divider

Indien u het tuinonderhoud laat uitvoeren door Canaj Tuinen, neemt dit bedrijf ook graag het onderhoud van uw terras en tuinpaden voor hun rekening. Denk daarbij aan het verwijderen van groene aanslag, mos en onkruid. Hierdoor kunt u langer genieten van uw prachtig terras.

bottom of page